Skånetimmer AB söker vikarierande avverkningsledare / inköpare

 

SKÅNETIMMER AB söker vikarierande avverkningsledare/ inköpare

Vi är ett fullserviceföretag inom skogsnäringen som köper samtliga sortiment, förvaltar skogsfastigheter och utför skogsvård och avverkning. Företaget ägs av J G Anderssons Söner AB , ett sågverk i Småland.

Eftersom en av våra inköpare kommer att vara föräldraledig under höst/ vinter 2020/21 söker vi nu en medarbetare som kan upprätthålla kontakt med skogsägare och entreprenörer under ordinarie arbetstagares föräldraledighet. Du kommer även till viss de vara behjälplig övriga Inköpare.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Hässleholm och ditt arbetsområdet kommer att vara Skåne, i huvudsak den nordöstra delen.

Vi ser gärna att du har skoglig utbildning och kanske precis har avslutat dina studier vid tex skogsmästarskolan eller liknande. Du är som person utåtriktad, serviceinriktad och har lätt för att knyta nya kontakter. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tjänsten är ett vikariat under ordinarie arbetstagares föräldraledighet.
Tillträde 14 september (eller enligt överenskommelse) tom 31 maj 2021. Eventuellt kan det komma att finnas möjlighet till förlängning eller fortsatt anställning inom företaget.

Låter ovanstående intressant och som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi gärna ha din ansökan! För mer information om tjänsten, kontakta Peter Nilsson, VD, tel 0709-99 50 66, mejl peter@skanetimmer.se

Mer om vår verksamhet hittar du i vår broschyr och på www.skanetimmer.se

 

Välkommen med din ansökan senast 12 juni till peter@skanetimmer.se!